Hesabım
    Jason Momoa, Sistine Şapeli Fotoğrafları İçin Özür Diledi

    "Hızlı ve Öfkeli 10" çekimlerine ara veren Momoa, Vatikan'a özel br gezi düzenledi.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filmi için İtalya - Roma'da çekimlerde bulunan Jason Momoa, Vatikan'ın en önemli simgelerinden biri olan Sistine Şapeli'ndeki fotoğrafları nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

    Universal Pictures'ın merakla beklenen aksiyon filmi "Hızlı ve Öfkeli 10"un kadrosuna filmin kötü karakteri olarak katılan Momoa, Vin Diesel ile birlikte olan sahnelerinin çekimlerine ara verdiğinde Vatikan'daki ünlü kiliseyi ziyaret etti. Momoa, Instagram hesabında kilisede çekilmiş fotoğraf ve videolarını paylaştı.

    Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu mekanın Katolik Hristiyanlar için kutsal bir yer olması ve Michelangelo'nun dünyaca ünlü duvar ve tavan resimlerine ev sahipliği yapan şapelin, eserlere zarar vermemek adına fotoğraflanmasının yasak olması nedeniyle Momoa'ya tepki gösterdi.

    Jason Momoa, bu yorumlar üzerine bir özür videosu yayınladı. Ünlü oyuncu "Kültürünüze saygısızlık ettiğimi hissettiyseniz, niyetim bu değildi" dedi ve Vatikan'a özel bir ziyaret için yüklü müktarda bağış yaptığını açıkladı. Sistine Şapeli de dahil olmak üzere pek çok tarihi yapıyı, arkadaşları ve set ekibinden kişiler ile birlikte gezen Momoa, Şapel'deki diğer ziyaretçiler kendisiyle fotoğraf çektirmek istediği için buna mecbur kaldığını belirtti.

    Momoa ayrıca İtalya'daki çekimlerin neredeyse tamamlandığı söyledi ve bu dönemi "hayatının en güzel zamanları" olarak değerlendirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top