Hesabım
    Benedict Cumberbatch'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Cumberbatch, Paul Greengrass'ın yöneteceği ve "Glayatör" tarzı bir aksiyon filmi olarak tarif edilen "Hood"da rol alacak.

    Benedict Cumberbatch, "The Bourne Supremacy", "The Bourne Ultimatum", "Captain Phillips" gibi filmlere imza atan yönetmen Paul Greengrass'ın yeni projesinde başrolü üstlenecek.

    Senaryosu da Greengrass tarafından yazılan "Hood" adındaki dönem filmi, İngiltere'deki bir köylü ayaklanmasını anlatacak ve Cumberbatch köylülerin lideri olan bir çiftçiyi canlandıracak. Deadline'ın bildirdiğine göre Cannes film pazarında satışa sunulacak olan film, "Gladyatör" ya da "Cesuryürek" tarzı bir aksiyon ve dram filmi olarak tarif ediliyor.

    "Hood"un yapımcılığını Tyler Thompson ve Gregory Goodman üstlenecek. Film, David Cronenberg'in “The Shrouds”u ve Michel Gondry'nin “The Book Of Solutions”ı da dahil olmak üzere bir dizi yüksek profilli proje ile birlikte satışa sunulacak.

    Oscar adayı Paul Greengrass, son olarak 2020'de, başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı Netflix filmi "Dünyadan Haberler"i (News of the World) yönetti. Jane Campion imzalı "The Power of the Dog"daki beğenilen performansı ile yoğun bir ödül sezonu geçiren ve ikinci kez En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Benedict Cumberbatch ise son olarak Marvel'ın halen vizyonda olan filmi "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmi ile seyirci karşısına çıktı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top