Hesabım
    George Miller Filmi "Three Thousand Years of Longing"den Fragman

    Fantastik filmden heyecan verici bir fragman yayınlandı!

    Eleştirmenlerce beğenilen “Mad Max: Fury Road”dan yedi yıl sonra George Miller, epik aşk filmi “Three Thousand Years of Longing”le yönetmen koltuğuna geri döndü. İngiliz yazar A. S. Byatt'ın 1994 tarihli “The Djinn in the Nightingale's Eye” adlı kısa öyküsünden uyarlanan “Three Thousand Years of Longing”de Tilda Swinton, bir kavanoza hapsedilmiş bir Djinn (Idris Elba) ile karşılaşan parlak bir bilgin Alithea rolünde.

    İstanbul'da bir otel odasında uzun bir sohbet sırasında Djinn, Alithea'nın özgürlüğünü kazanmasına yardım etmesi halinde üç dileğini yerine getirmek için onunla bir anlaşma yapar. Alithea'nın dilekleri, zaman içinde yirmi yıl atlamayla sonuçlanır, bu arada birbirleri için beklenmedik duygular gelişir. "Three Thousand Years of Longing" dünya prömiyerini cuma günü Cannes Film Festivali'nde yapacak.

    Miller, senaryoyu August Gore ile birlikte yazdı ve filmin yapımcılığını Doug Mitchell ile birlikte yaptı. Craig McMahon ve Kevin Sun, filmin yürütücü yapımcılığını yaparken, Metro-Goldwyn-Mayer, FilmNation Entertainment ve Kennedy Miller Mitchell ise filmin yapımcılığını üstleniyor. United Artists Releasing filmin dağıtımını üstlenecek.

    En çok “Mad Max” serisini yaratmasıyla ve dört filminin tümünü yönetmesiyle tanınan Miller, şu anda “Mad Max: Fury Road”un ön bölümü olan “Furiosa”yı çekiyor. Anya Taylor-Joy, orijinal filmde Charlize Theron'un canlandırdığı baş karakterin genç bir versiyonu olarak görünüyor. Miller ve Nico Lathouris tarafından yazılan filmde, Chris Hemsworth ve Tom Burke de rol alacak. Film, Avustralya'da yapım aşamasında ve 24 Mayıs 2024'te dünya çapında gösterime girmesi planlanıyor. "Three Thousand Years of Longing", 31 Ağustos'ta ABD'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top