Hesabım
    Bad Boys 4'un Prodüksiyonu Devam Edecek mi?

    Will Smith'in Oscar skandalı sonrası filmin durumu hangi aşamada?

    Sony Başkanı Tom Rothman, “Bad Boys 4” hakkında önceki söylentilere rağmen, filmde hala Will Smith ve Martin Lawrence'ın oynayacağını ve geliştirme aşamasında olduğunu söyleyerek bir güncelleme yaptı. Dördüncü film, serinin üçüncü filmi olan “Bad Boys for Life”ın başarısının ardından 2020'de duyuruldu. “Bad Boys 3", Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetildi.

    Nisan 2022'deki raporlar, Smith'in Oscar'larda Chris Rock'a saldırmasının ardından “Bad Boys 4”un beklemeye alınmış olabileceğini ima etti. Smith'in Oscar'lardan önce 40 sayfalık bir “Bad Boys 4” senaryosu aldığı bildirildi. Sony Başkanı Rothman, Smith'in devam filmindeki katılımının askıya alındığı yönündeki tüm iddiaları yalanladı. Rothman; “Bu film, geliştirme aşamasındaydı ve hala da öyle. Araba hareket etmediği için pompalanacak herhangi bir fren zaten yoktu." dedi. Smith'in viral Oscar patlamasına gelince Rothman, “Bu çok talihsiz bir şeydi ve Will Smith'i uzun yıllardır tanıdığımı söylemek dışında yorum yapmanın gerçekten benlik olmadığını düşünmüyorum. Onun iyi bir insan olduğunu biliyorum. Bu, dünyanın önünde çok kötü bir an yaşayan çok iyi bir insan örneğiydi. Özür dilemesinin ve pişmanlığının gerçek olduğuna inanıyorum, bağışlamaya ve kurtuluşa inanıyorum.” dedi.

    Netflix aksiyon filmi “Fast and Loose” ve “Bright 2” da dahil olmak üzere, şimdilerde kötü şöhretli tokattan sonra Smith liderliğindeki bir dizi proje durduruldu. AppleTV+ filmi “Emancipation” da Akademi Ödülleri dramasından daha fazla uzaklaşmak için çıkış tarihini erteledi. En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Smith, disiplin soruşturması kapsamında önümüzdeki on yıl boyunca Akademi Ödülleri'ne katılmaktan men edildi. Orijinal “Bad Boys” yönetmeni Bay, daha önce tartışmaya ağırlık vererek Smith'in “o adam olmadığını” söyledi.

    “Bay Boys”, Nisan 1995'te gösterime girdi ve dünya çapında 141 milyon dolar hasılat elde etti. Film, 2003'te 273 milyon dolar kazanan “Bad Boys II” ve Ocak 2020'de vizyona girdikten sonra 426 milyon dolar hasılat elde eden “Bad Boys for Life” ile iki devam filmi çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top