Hesabım
    Woody Harrelson ve Ruben Östlund'dan Bir Film Daha

    İkili, yeni filmlerinde de birlikte çalışacak

    Woody Harrelson, bir sonraki filmi “The Entertainment System Is Down” için “Triangle of Sadness”ın yönetmeni Ruben Östlund ile yeniden bir araya gelecek. Oscar adayı oyuncu, “Triangle of Sadness”ın dünya prömiyerinin Cannes'da gerçekleşmesinin ertesi sabahı düzenlenen basın toplantısında haberi verdi. Harrelson, “Ruben bir maestro, bu yüzden ilgim Ruben ile çalışmaktı. Bir sonraki filminde olacağım, istese de istemese de." dedi. Harrelson, senaryonun “olağanüstü” olduğunu da ekledi.

    Östlund, geçen hafta Variety'ye verdiği demeçte, son birkaç yıldır projeyi dünyanın her yerinden insanlardan anekdotlar toplayarak geliştirdiğini, ancak, asıl senaryonun hala erken geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. “Triangle of Sadness” filminde Harrelson, süper zenginler için bir geminin kaptanı olan öfkeli bir Marksisti oynuyor. Yat batar ve manken ünlü bir çift de dahil olmak üzere hayatta kalanlar bir adada mahsur kalır.

    Östlund, Harrelson'ın bir sonraki filminde benzer bir role sahip olacağını söyledi ve "bir uçakta kaptanı oynayacak" diye açıkladı. Harrelson, Östlund ile çalışması hakkında, “Canlandırıcı bir deneyim, hayatımın en büyük deneyimlerinden biri. Filmin mesajını taşıyan karakteri de çok sevdim ama alter egomda yok. Benim karakterim bir Marksist ama ben Marksist değilim, anarşistim. Yani bu anlamda farklıyız.” dedi.

    “The Entertainment System Is Down” bir kez daha sosyolojik yönü olan bir komedi olacak. Uzun metrajlı bir uçuşta geçen proje, Aldous Huxley'in distopik romanı “Cesur Yeni Dünya”dan ilham alıyor. Gelişmiş eğlence sistemleri tarafından kontrol edilen bir dünyada, bakacak ekranları olmayan uzun bir uçuşta mahsur kalan insanlar var. Östlund, filmin, yolcular arasında, ekonomi yolcuları business class'tan uçağa bindiğinde daha sık görülen "hava öfkeleri" olarak adlandırılan insan davranışlarını inceleyeceğini sözlerine ekledi. TRT ortak yapımı olan “Triangle of Sadness”, bu yılki Cannes yarışma bölümünün en iyi filmlerinden biri olarak görülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top