Hesabım
    "Doktor Strange 2" ABD Gişesinde Liderliğini Koruyor

    Filmin bilet satışları, geçen haftaya göre yaklaşık %50 oranında azaldı.

    Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'ın üstlendiği, Sam Raimi yönetmenliğindeki Marvel filmi "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" vizyondaki üçüncü haftasında da ABD gişesinin lideri oldu. Film bu hafta sonu toplam 31.6 milyon dolar kazanırken, ABD ve Kanada'daki toplam geliri 342 milyon dolara ulaştı.

    ABD gişesinin ikinci sırasında, bir devam filmi olan "Downton Abbey: A New Era" var. 15 Emmy ödüllü Downton Abbey dizisi, 2019 yılında yine "Downton Abbey" adıyla sinemaya uyarlanmıştı. 3 yıl sonra gelen devam filmi  "Downton Abbey: A New Era"da Maggie SmithMichelle DockeryHugh BonnevilleElizabeth McGovernLaura Carmichael ve Jim Carter gibi oyuncular yer alıyor. Film, ABD gişesinde 16 milyon dolarlık bir açılışa imza attı.

    Gişenin ilk beşindeki yerlerini koruyan "Kim Demiş Kötüyüz Diye?" ve "Kirpi Sonic 2" bu haftada listede peşpeşe karşımıza çıkıyorlar. "Kim Demiş Kötüyüz Diye?" 6.1 milyon dolar hasılatla dördüncü sırada yer alırken, "Kirpi Sonic 2" 3.9 milyon dolar kazanarak dördüncü sırada yer alıyor. 

    Beşinci sırada ise "Ex Machina" ve "Annihilation" gibi çok beğenilen bilim kurgu ve gerilim filmlerine imza atan başarılı yönetmen ve senarist Alex Garland'ın üçüncü uzun metraj projesi olan "Men" bulunuyor. Başrolünü Oscar adayı Jessie Buckley'in üstlendiği korku ve gerilim filmi 3.3 milyon dolarlık bir açılış hasılatına imza attı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top