Hesabım
    Bong Joon Ho'nun Robert Pattinson'lı Yeni Filmine Yıldız İsimler Katılıyor!

    Başrolünü Robert Pattinson'ın üstleneceği "Mickey7" adlı bilim kurgu filminin kadrosu genişliyor.

    Çok ses getiren "Parasite" filmiyle, En İyi Film, En İyi Yabancı Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında Oscar kazanarak adını tüm dünyada duyuran Güney Kore'li yönetmen Bong Joon Ho'nun "Mickey7" ismindeki yeni filminin oyuncu kadrosuna yıldız isimler katılıyor.

    Başrolünü, son olarak Batman performansıyla büyük beğeni toplayan Robert Pattinson'ın üstleneceği filmin kadrosuna Mark RuffaloToni Collette ve Naomi Ackie katılıyor. Ackie'nin filmde yer alacağı resmen kesinleşti, Mark Ruffalo ve Toni Collette ise son görüşmeleri gerçekleştiriyorlar. 

    Bong Joon Ho, yönetmenliğin yanı sıra yapımcılığını da üstleneceği filmin senaryosunu da kendisi kaleme alacak. Film, Edward Ashton tarafından yazılan ve geçtiğimiz kış yayımlanan "Mickey7" adlı romandan uayrlanacak. Bong Joon Ho, geçtiğimiz yıl, romanın taslağını okuduktan sonra projeyele ilgilenmeye başlamıştı. 

    "Mickey7" buz gezegeni, Niflheim'e gönderilen ve gerektiğinde gözden çıkarılabilecek olan bir çalışanın hikayesini anlatıyor. Görev ne zaman çok tehlikeli, hatta intihar görevi gibi olursa olsun ekip Mickey'i görevlendirir. Eğer Mickey görev esnasında ölürse, yeni bir beden yaratılır ve anıları yüklenir. Altıncı ölümünden sonra yaşama başlayan Mickey7, yaşadığı hayatın neye benzediği ve bu görevin neden kendisine kaldığını nihayet anladığında hayatının akışı tamamen değişir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top