Hesabım
    "Görevimiz Tehlike 7"den İlk Fragman!

    Görevimiz Tehlike serisinin 7. filmi "Mission: Impossible – Dead Reckoning"den ilk fragman yayınlandı.

    Top Gun: Maverick” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tom Cruise, “Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One”ın ilk fragmanıyla bir kez daha büyüledi.

    “Dead Reckoning”, Cruise'un İmkansız Görevler Gücü'nün (IMF) özel ajanı Ethan Hunt olarak izlaediğimiz casus gerilim serisi Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi. Fragmanda Tom Cruise'un yanı sıra, seriye yeni katılan Rebecca Ferguson ve Simon Pegg gibi yıldızlar da dikkat çekiyor. Filmde, "Mission Impossible Fallout" filminde izlediğimiz Vanessa Kirby de rol alıyor.

    Fragmanın en çok dikkat çeken ayrıntılarından biri de 1996 yapımı ilk "Görevimiz Tehlike" filminde IMF direktörü Eugene Kittridge olarak yer alan Henry Czerny'nin dönüşünü görmemiz ve onunla Cruise'un canlandırdığı Ethan Hunt arasındaki gergin bir toplantı oldu. Czerny, fragmanda Cruise'a "Sözde 'Büyük İyilik' için savaştığınız günler sona erdi. Bu, gerçeği kontrol etme şansımız. Yüzyıllar boyunca herkes için doğru ve yanlış kavramlarını... Var olmayan bir ideali kurtarmak için savaşıyorsunuz. Hiç olmadı. Bir taraf seçmelisin." diyor.

    Fragman filmin konusu hakkında fazla bilgi vermese de, yeni karakter Grace olarak Hayley Atwell ve filmin ana kötü adamı olarak Esai Morales dahil olmak üzere birkaç yeni aktöre ilk bakışı sunuyor. Çöl fırtınası sırasında bir keskin nişancı savaşı, gece kulübünde yumruk yumruğa bir dövüş ve hareket eden bir trenin tepesinde bir kovalamaca da dahil olmak üzere çeşitli aksiyon sahneleri de film hakkındaki heyecanı ve beklentiyi arttırıyor.

    Yönetmenliğini, serinin beşinci filminden itibaren yönetmen koltuğunda oturan Christopher McQuarrie'nin üstlendiği “Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One" 14 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top