Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"dan Yeni Altyazılı Fragman!

    Marvel,"Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü" filminin yeni resmi fragmanını paylaştı!

    Bu yazın en çok beklenen filmlerinden biri olan "Thor: Love and Thunder"dan (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü) yeni bir fragman paylaşıldı. Bu filmle birlikte dördüncü solo filmine kavuşacak olan Thor (Chris Hemsworth), böylece Marvel'ın en çok solo filme sahip olan kahramanı olacak. 

    Yeni fragman, Thor Odinson'un hikayesini anlatan Korg (Taika Waititi) ile başlıyor, ancak kasabada birden fazla Gök Gürültüsü Tanrısı olduğunu fark ettiğinde, masal yarıda kesiliyor. Bu ikinci Tanrı, Thor'un eski sevgisilisi ve bu filmde karşımıza Mighty Thor olarak çıkacak Jane Foster'dan (Natalie Portman) başkası değil. 

    Thor, eski sevgilisinin ani geri dönüşünden dolayı sersemliyor, ancak kesinlikle, belki de hala kalbinde olan hisler üzerinde oyalanacak zamanı yok. İkisi, Valkyrie (Tessa Thompson) ile birlikte ufuktaki yeni bir tehditle karşı karşıyalar: tüm tanrıların bencillikleri için ölmesi gerektiğine kararlı olan Tanrı Kasabı Gorr (Christian Bale) ile. Bu macera onları henüz görmediğimiz dünyalara götürüyor ve hatta Zeus (Russell Crowe) ile yüz yüze geliyorlar. Filmin önceki  kısa fragmanının aksine, bu sefer hem Russell Crowe'u ve Natalie Portman'ı daha ayrıntılı görebildik hem de Christian Bale'in Gorr karakterini ilk kez görmüş olduk. 

    Filmin yönetmenliğini, bir önceki Thor filmi olan "Thor: Ragnarok"u da yöneten ve karakterin hikayesinin ele alınışında daha mizahi bir yaklaşım benimseyen Taika Waititi üstleniyor. Bu film, Marvel Sinematik Evreni'ndeki 29. film ve her zamanki gibi, filmin hikayesinin yanı sıra, hatta belki ondan daha da çok, büyük ayrıntılara, tüm Marvel Sinematik Evreni'ni ilgilendiren ayrıntılara odaklanılıyor. 

    "Thor: Love and Thunder" 8 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top