Hesabım
    Başrollerini Chris Evans ve Ryan Gosling'in Paylaştığı "The Gray Man"den İlk Fragman!

    Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönettiği Netflix yapımı filmde Ana de Armas ve Regé-Jean Page de rol alıyor.

    Netflix, "Avengers: Endgame", "Avengers: Infinity War" gibi Marvel filmlerini yöneten Russo kardeşlerin aksiyon dolu yeni gerilim filmi "The Gray Man"in ilk fragmanını yayınladı.

    Başrollerini Chris Evans ve Ryan Gosling'in paylaştığı "The Gray Man"de ayrıca Ana de Armas ve Regé-Jean Page rol alıyor. Yıldızlarla dolu filmde bu isimlere Jessica HenwickBilly Bob ThorntonWagner MouraJulia Butters gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Mark Greaney'nin aynı adlı romanının uyarlaması olan filmi, "Ad Astra"nın yönetmeni James Gray çekecekti ancak 2020'nin ortalarında el değiştiren proje Anthony ve Joe Russo tarafından geliştirildi ve yönetildi. On yıldan fazla bir süredir geliştirme çalışmalarının sürdüğü film, nihayet bu yaz izleyici ile buluşacak.

    Filmin konusu kısaca şöyle: CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    "The Gray Man" 22 Temmuz'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top