Hesabım
    Warner Bros. Amber Heard'ı "Aquaman 2"den Çıkarmayı Düşünmüş

    Warner Bros'un DC filmleri bölümü başkanı Walter Hamada, mahkemedeki ifadesinde Heard'ı filmden çıkarmayı düşündüklerini anlattı.

    Warner Bros. Stüdyolarının DC Filmleri departmanı başkanı, Salı günü Johnny DeppAmber Heard arasındaki davada tanık olarak dinlendi. Başkan Walter Hamada ifadesinde stüdyonun, ilk filmde Amber Heard tarafından canlandırılan Mera karakterini devam filminde bir başka oyuncuya vermeyi düşündüğünü dile getirdi.

    Hamada'nın ifadesine göre bu fikrin tartışılma nedeni, Heard'ın başroldeki Jason Momoa ile iyi bir ekran kimyasının olmadığı düşüncesiydi. Heard nihayetinde devam filminde rol aldı, ancak avukatları, Johnny Depp'e yönelik aile içi taciz iddialarının tepkisi nedeniyle işini neredeyse kaybettiğini ve daha fazla para için yeniden pazarlık yapamayacağını savundu. Johnny Depp'in kendisine açtığı karalama davasına karşı dava açan Amber Heard kariyerinin kötü etkilenmesi nedeniyle 100 milyon dolar talep ediyor.

    Walter Hamada, mahkemede, Heard'ın karşı iddiasını çürütmeye başlayan Depp tarafının çağırdığı ilk tanıktı. Video bağlantısıyla ifade veren Hamada, Amber Heard'ın "Aquaman ve Kayıp Krallık"ta başka bir oyuncuyla değiştirilmesi yönündeki düşüncelerde taciz iddialarının hiçbir rol oynamadığını söyledi. 

    İlk filmde Momoa ve Heard arasında, stüdyonun istediği tarzda bir kimya yakalanamadığını ve bunu post prodüksiyonda hallettiklerini belirten Hamada, Amber Heard'ın filmden çıkarılması düşüncesindeki başlıca etkenin bu olduğunu savundu. 

    Geçtiğimiz haftalarda Amber Heard'ın yalan söylediğine ve Depp'e iftira attığına inanan hayranlar tarafından, oyuncunun çekimleri tamamlanmış olan Aquaman devam filminden çıkartılması için imza kampanyası başlatmışlardı. Bununla birlikte Amber Heard, geçtiğimiz haftaki ifadesinde filmdeki rolünün çok azaltıldığını iddia etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top