Hesabım
    Samuel L. Jackson, Chris Pratt'li "Garfield" Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

    Jakson filmde Garfield'ın babası olan Vic karakterine sesiyle hayat verecek.

    Yakın gelecekte izleyebileceğimiz birçok animasyon film projesi arasında, en ilgi çekici olanlardan biri Alcon Entertainment'ın animasyon Garfield filmi. Hepimizin çok iyi tanıdığı tembel ve lazanya düşkünü turuncu kedi Garfield bir kez daha sinemaya uyarlanıyor. Bu kez Garfield'ı seslendirecek isim Chris Pratt olacak.

    Alcon Entertainment'ın kurucu ortakları ve eş CEO'ları Broderick Johnson ve Andrew Kosove, Samuel L. Jackson'ın Garfield'a katıldığını duyurdu. Jackson, filmde Garfield'ın babası Vic'i seslendirecek. Vic daha önce karşımıza çıkmayan, bu film için yaratılan orijinal bir karakter.

    Filmin konusuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı ancak Jackson'ın kadroya dahil olmasıyla birlikte, hikayenin bir şekilde Garfield'ın babasını da içeridiğiini öğrenmiş olduk. Senaryosunu David Reynolds'un yazdığı filmin yönetmenliğini Mark Dindal gerçekleştirecek. Dindal, en iyi "Emperor's New Groove" ve "Chicken Little" gibi filmlerin yönetmenliği ile tanınırken, Reynolds ise bir Pixar klasiği olan "Kayıp Balık Nemo"nun ortak yazarı olmasıyla biliniyor. 

    Samuel L. Jackson, Hollywood'un en tanınmış isimlerinden biridir. Oyuncu, devasa gişe rekorları kıran, hit animasyonlar ve Oscar ödüllü filmlerden oluşan 150'den fazla filmde rol aldı. Avengers, Jurassic Park, Star Wars prequel üçlemesi, Pulp Fiction, Goodfellas ve Django Unchained, onun en ikonik filmlerinden yalnızca birkaçı. Jakson'ın animasyon filmlerindeki rolleri arasında İnanılmaz Aile filmleri, Turbo ve yakında çıkacak olan Paws of Fury: The Legend of Hank yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top