Hesabım
    Idris Elba'lı Korku Filmi "Canavar"dan Altyazılı Fragman!

    Idris Elba'nın Güney Afrika'da, vahşi bir aslanla mücadelesini konu alan film 2 Eylül'de vizyona girecek.

    Universal Pictures, başrolünü Idris Elba'nın üstlendiği macera ve korku filmi "Canavar"ın ("Beast") ilk fragmanını yayınladı. 

    Filmin yönetmenliğini, "Contraband", "2 Guns", "Everest" gibi filmlerden tanıdığımız İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur üstleniyor. Senaryo ise Ryan Engle ve Jamie Primak Sullivan tarafından kaleme alındı. 

    Idris Elba, "Canavar"da yakın zamanda karısını kaybetmiş Dr. Nate Samuels karakterini canlandırıyor. Yaşadığı asının üstesinden gelmeye çalışan ve yas sürecini atlatmaya çalışan Nate, kızlarıyla birlikte Güney Afrika'ya uzun bir seyahat planlıyor.

    Nate'in Güney Afrika'yı seçme sebebi ise karısıyla orada tanışmış olması. Ancak, büyük bir kayıpla yüzleşen ailenin, hatırlarla iyileşmek için çıktıkları bu yolculuk, kana susamış avcılardan kçan bir aslanın peşlerine düşmesiyle kabusa dönüyor. 

    Dr. Nate Sullivan'ın kızlarını "This is Us" dizisinde izlediğimiz Iyana Halley ve "Percy Jackson"da izlediğimiz Leah Sava Jeffries canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrsounda ayrıca Sharlto Copley, Merl Jarnson, Amara Miller yer alıyor.

    İzleyicilere soluk soluğa bir hayatta kalma macerası sunmayı vadeden "Canavar" bu gerilimi fragmanına da yansıtıyor. Film ülkemizde 2 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top