Hesabım
    Winnie the Pooh'nun Korku Filmi Geliyor!

    Evet, yanlış okumadınız... Sevimli çizgi film karakteri Winnie the Pooh bu kez korkutmaya geliyor.

    Disney'in en iyi bilinen ve en sevilen çizgi kahramanlaırndan biri olan sevimli ayı Winnie'nin, yani marka adıyle Winnie the Pooh'nun ilk kez dünyaya tanıtıldığı çocuk kitabının telif süresi bu yıl itibarıyla sona erdi. A.A. Milne tarafından yazılan ve çizimleri E.H. Shephard tarafından yapılan kitabın artık kamu malı haline gelmesiyle birlikte hem Winnie, hem de dostları Tiger, Piglet, Eeyore herkes tarafından özgürce yorumlanabilecek.

    Kitabın haklarını elinde bulunduran Disney, bu karakterlerin dünya çapında tanınmasında büyük rol oynamış ve Winnie'yi tüm zamanların en çok kazandıran çizgi film kahramanlarından biri haline getirmişti. Ancak şirket, artık Winnie konusunda tekel değil.

    Winnie the Pooh'nun haklarının serbest kullanımı sahip olması, karakteri farklı yapımlarda, görebileceğimiz anlamına gelse de, eminiz bunu kimse beklemiyordu. Ayı Winnie'yi ele alan ilk yapım slasher türünde bir korku filmi oldu!

    Rhys Frake-Waterfield tarafından yazılan ve yönetilen "Winnie the Pooh: Blood and Honey" adlı film, sevimliliği ve masumiyetiyle bilinen bu karaktere tamamen sıra dışı bir bakış açısıyla yaklaşıyor ve Winnie'yi karanlık bir hikayenin merkezine oturtuyor.

    Filmin konusu hakkında çok fazla detay yok, yalnızca "ünlü Winnie the Pooh efsanesinin korku dolu bir yeniden anlatımı" olarak özetlenen bir ifade paylaşıldı. Ancak filmden yayınlanan ilk görsellerde Winnie'yi katil olarak görüyoruz. Ayrıca Piglet de filmde çarpık bir şekilde tasvir ediliyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top