Hesabım
    Glen Powell'lı Aksiyon ve Savaş Filmi "Devotion"dan Fragman

    "Top Gun: Maverick"te ana karakterlerden birini canlandıran Glen Powell, bu filmde de bir savaş pilotuna hayat veriyor.

    Sony Pictures, yükselen iki yeteneğin, Glen Powell'ın ve Jonathan Majors'ın başrolde yer aldığı biyografik savaş destanı "Devotion"ın ilk fragmanını yayınlandı. Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce "Adadaki Dehşet" ve "Sleight" gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen J.D. Dillard oturuyor.

    Senaryosu Jake Crane ve Jonathan A. H. Stewart tarafından, Adam Makos'un aynı adlı çok satan romanından uyarlanan "Devotion", iki seçkin ABD Donanması savaş pilotunun, Kore Savaşı sırasında geçen gerçek hikayesini, kahramanca fedakarlıkları sonunda onları Donanmanın en ünlü pilotları olmalarını anlatıyor.

    "Hidden Figures", "Cehennem Melekleri 3" gibi yapımlarda izlediğimiz ve bugün vizyona giren "Top Gun: Maverick"te de bir savaş pilotu olarak rol alan Glen Powell, son dönemlerin yıldızı en hızlı parlayan oyuncularından biri. Jonathan Majors ise “Loki” ve “Lovecraft Country" gibi yapımlardaki performansıyla dikkat çekiyor.

    "Devotion"ın oyuncu kadrosunda ayrıca; Christina Jackson, Thomas Sadoski, Joe Jonas, Serinda Swan, Joseph Kross, Daren Kagasoff, Matt Riedy, Spencer Neville, Logan Macrae gibi isimler yer alıyor. Film, önümüzdeki sonbahar sezonunda izleyici ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top