Hesabım
    Yeni Predator Filmi "Prey"den İlk Uzun Fragman Paylaşıldı!

    Predator efsanesi bu yaz yeni prequel filmi "Prey" ile geri dönüyor!

    Hulu, “Predator” serisinin yeni filmi "Prey"in tam uzunluktaki ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmenliğini Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) üstleniyor. Predator'un gezegenimize yaptığı ilk yolculuğunun hikayesini anlatacak olan "Prey", Arnold Schwarzenegger'li orijinal filmin öncesini anlatan bir prequel filmi.

    Üç yüzyıl önce Comanche Nation'da geçen hikaye, şiddetli ve çok yetenekli bir savaşçı olan genç kadın Naru'yu takip ediyor. Great Plains'de dolaşan en efsanevi avcılardan bazılarının gölgesinde büyüyen Naru, tehlike kapıya dayanınca insanlarını korumak için yola koyulur. Ancak takip ettiği av, teknik olark gelişmiş bir uzaylı olarak karşısına çıkınca iki düşman arasında kısır ve korkunç bir hesaplaşma başlar...

    Filmin başrolünde "Legion" dizisinden tanıdığımız Amber Midthunder yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Dane DiLiegroStefany Mathias, Stormee Kipp gibi isimler bulunuyor. Senaryosu Patrick Aison (Jack Ryan) tarafından yazılan "Prey"in yapımcılığını John Davis ve Jhane Myers üstleniyorlar. 

    Fragman, orijinal "Predator" filminin cesur hayatta kalma-korku benzeri formülüne geri dönüşü vaat ediyor. Naru karakterinin uzaylı düşmanını ele geçirmek için özel silahlar ve çevresel kamuflajlar yapması, dövüş becerilerini göstermesiyle "Prey" diğer devam filmlerinde kesik olduğu düşünülen her şeyi seyirciye sunmaya hazırlanıyor. 

    "Prey" 5 Ağustos'ta Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak, hemen abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top