Hesabım
    "Hustle"dan Sonra Netflix'te İzleyebileceğiniz En Güzel Spor Filmleri

    Adam Sandler'ın başrolünde oynadığı "Hustle"dan sonra Netflix'te izleyebileceğiniz en güzel spor filmleri...

    Adam Sandler'ın bir kez daha dram filmlerindeki yeteneğini göz önüne serdiği spor dramı "Hustle" Netflix'in son günlerdeki popüler içeriklerinden biri haline geldi. Jeremiah Zagler tarafında yönetilen film, haksız yere kovulmasının ardından yetenekli bir basketbolcu keşfederek geri dönüş yapan bir yetenek avcısının hikayesini anlatıyor. 

    Adam Sandler filmde "Philadelphia 76ers" takımının yetenek avcısı Stanley "Sugarman" Beren karakterini canlandırırken;  yetenekli basketbolcu Bo Cruz karakteri filmde NBA oyuncusu Juancho Hernangomez tarafından canlandırılıyor.

    Netflix'in ilham verici, iyi hissettiren spor hikayelerinin içinde şimdiden özel bir yere sahip olan "Hustle", hem yönetmenlik başarısı ve oyuncuların performanslarıyla hem de kendi içinde klişelere sahip olan spor filmleri türünde ilgi uyandıran heyecanlı bir hikaye anlatabilmesiyle büyük beğeni topladı. 

    Eğer siz de "Hustle"ı izleyip beğenenlerdenseniz ve devamında Netflix'te izleyebileceğiniz spor filmlerini keşfetmek istiyorsanız bu dosyamız tam size göre... İşte "Hustle"dan sonra Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi spor filmleri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top