Hesabım
    Tarantino'nun "Django/Zorro" Projesine Ne Oldu?

    Antonio Banderas, hayata geçirilemeyen efsane film hakkında konuştu.

    2019 yılında, Quentin Tarantino'nun "Django Unchained" (Zincirsiz) filmini, kendi yazdığı çizgi roman "Django/Zorro"yu uyarlayarak devam ettireceği yönünde haberler çıkmıştı. Çizgi romanda, filmde Jamie Foxx tarafından canlandırılan serbest kalmış köle, maskeli intikamcı Zorro ile gücünü birleştiriyordu.

    Tarantino, senaryo için komedyen Jerrod Carmichael ile görüşmeler gerçekleştirmesinin yanı sıra Zorro rolü için Antonio Banderas'la da görüştü. Banderas, 1998'de "The Mask of Zorro"da ve 2005'te "The Legend of Zorro"da bu karaktere hayat vermişti. 

    Antonio Banderas, USA Today ile gerçekleştirdiği röportajda, ünlü yönetmenin kendisine 2020 Oscar ödül gecesinde geldiğini ve filmden bahsettiğini anlattı: "Yanıma geldi ve 'Senin elinde mi? Evet dostum!’ dedim. Çünkü Quentin bu tür filmleri yapacak ve onlara kalite verecek bir yapıya sahip. 60'ların ve 70'lerinr B-filmlerine dayansalar bile, o malzemeyi alıp gerçekten ilginç bir şey yapabilir." Banderas, "Hiç birlikte çalışmadık ama o, Jamie Foxx ve artık biraz yaşlı olan Zorro'yu yeniden oynamam harika olurdu. Fantastik, komik ve çılgın olurdu." diye ekledi.

    Ne yazık ki bu proje hayata geçmedi ve görünüşe göre artık tamamen rafa kalktı. Jerod Carmichael kısa süre önce GQ dergisine "Django/Zorro"nun artık gerçekleşmeyeceğini doğruladı. Carmichael, projenin neden rafa kalktığına dair bir neden sunmasa da bu filmin hayata geçirilemeyecek kadar iddialı olduğunu ima etti.

    "Quentin sevdiğim bir deli ve onunla zaman geçirebildiğim için mutluyum" diyen Carmichael "Django/Zorro" hakkında "İnanılmaz bir senaryoydu. Sony'nin anlamasını çok isterim, ama bunun imkansızlığını da anlıyorum. Yine de 500 milyon dolarlık bir film yazdığımızı düşünüyorum." diye ekledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top