Hesabım
    Korku Filmi "Smile"dan İlk Fragman!

    Smile (Gülümse) 30 Eylül'de sinemalarda!

    Son dönemlerin en sevilen dizilerinden "Mare of Easttown", "13 Reasons Why", "Narcos: Mexico" gibi yapımlardan tanıdığımız ve son olarak "As We See It" dizisiyle seyirci karşısına geçen Sosie Bacon'ın başrolünü üstlendiği yeni korku filmi "Smile"dan ("Gülümse") ilk fragman Paramount Pictures tarafından paylaşıldı.

    Parker Finn ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan "Smile"ın senaryosunu da kendisi kaleme aldı. "Smile"ın konusu kısaca şöyle: Bir hastayı içeren tuhaf, travmatik bir olaya tanık olan Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon), açıklayamadığı korkutucu olaylar yaşamaya başlar. Bu karşı konulmaz derecede bunaltıcı olan dehşet hayatını ele geçirmeye başlarken, Rose hayatta kalmak ve korkunç yeni gerçekliğinden kaçmak için sıkıntılı geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jessie T. Usher (The Boys), Kyle Gallner (Scream), Robin Weigert (Deadwood), Caitlin Stasey (Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı), Kal Penn (House) ve Rob Morgan (Stranger Things) gibi oyuncular yer alıyor. 

    Önümüzdeki sonbahar döneminde korku filmi severleri sevindirecek filmlerden biri olan "Smile" (Gülümse) 30 Eylül 2022'de sinema salonlarındaki yerini alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top