Hesabım
    Robert Rodriguez'in Yeni "Spy Kids" Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    2000'li yılların başındaki Antonio Banderas'lı "Spy Kids" serisi yeni filmlerle Netflix'te devam edecek...

    "Desperado", "Bir Zamanlar Meksika'da", "Sin City", "Günbatımından Şafağa" gibi ikonik filmlerin yönetmeni Robert Rodriguez'in unutulmaz aksiyon komedisi "Spy Kids" (Çılgın Çocuklar) serisi, yeni bir uyarlamayla geri dönecek.

    Netflix'te yayınlanacak yeni Spy Kids filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Orijinal seride Cortez ailesinin maceralarını izlemiştik. Baba Gregorio Cortez ve anne Ingrid Cortez rollerinde Antonio Banderas ve Carla Gugino'yu izlerken, aksiyonun merkezindeki çocuklar Carmen Cortez ve Juni Cortez rolünde Alexa PenaVega ve Daryl Sabara'yı izlemiştik.

    Yeni filmde, yeni bir casus ailesi ile tanışacağız. Filmde ailenin ebeveynlerini, "Shazam"dan tanıdığımız Zachary Levi ve "Annihilation", "Awake" gibi filmlerde rol alan Gina Rodriguez; çocuklarını ise Everly Carganilla ve Connor Esterson üstlenecek. 

    Orijinal "Spy Kids" serisi 2001 yılında başlamış ve 2003 yılında "Spy Kids 3: Game Over" ile son bulmuştu. Robert Rodriguez, bu orijinal üçlemenin ardından 2011 yılında "Spy Kids 4: All the Time in the World" filmini çekerek, orijinal kadrodaki isimlerin çoğu olmadan macerayı devam ettirme girişiminde bulundu fakat film izleyenlerden geçer not almadı. 

    Robert Rodriguez, Netflix uyarlamasının da senaryosunu kendisi yazacak. Bu film, 2020 tarihli "We Can Be Heroes" filminin ardından, Rodriguez'in Netflix için çektiği ikinci aile filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top