Hesabım
    Russo Kardeşlerin Yeni Filmi "The Electric State" Netflix'te Yayınlanacak

    Başrolünü Millie Bobby Brown'ın üstlendiği bilim kurgu filmine Chris Pratt'in de dahil olabileceği konuşuluyor.

    Uzun süren müzakereler sonucunda Netflix, Anthony ve Joe Russo'nun sıradaki büyük projesi için bir anlaşma imzaladı. "Avengers: Endgame", "Avengers: Infinity War" gibi gişe rekortmeni Marvel filmlerine imza atan ikilinin yeni projesi "The Electric State" adında yüksek bütçeli bir bilim kurgu filmi olacak.

    Filmin başrolünde Netflix'in hit dizisi "Stranger Things" ile çıkış yapan genç oyuncu Millie Bobby Brown yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular henüz belli değil fakat, Chris Pratt'in de filme dahil olabileceği konuşuluyor. Çekimler Ekim ayında başlayacağı için oyuncu kadrosunun kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

    Simon Stalenhag'ın aynı adlı resimli romanından uyarlanan "The Electric State" post-apokaliptik, alternatif bir gelecekte geçiyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Evden kaçan yetim bir genç kız, küçük erkek kardeşini aramak için tatlı ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serseri ile ABD’nin batısına doğru tuhaf bir yolculuğa çıkar. Devasa savaş dronları, çökmekte olan toplumun diğer teknoloji çöpleriyle birlikte kırsala dağılmış hâldedir. Arabaları kıtanın ucuna doğru ilerledikçe pencereden dış dünya kendisini daha hızlı göstermeye başlar; sanki ufkun öte tarafında medeniyet kaçınılmaz olarak çökmeye başlamıştır.

    "The Electiric State", Russo kardeşlerin Netflix için çektiği ilk film değil. Yönetmenlerin son filmi "The Gray Man" de 22 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Filmin başrollerini Chris Evans ve Ryan Gosling üstleniyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top