Hesabım
    Johnny Depp, Karayip Korsanları'na Geri Dönecek mi?

    Disney'in, Johnny Depp'e Karayip Korsanları'na geri dönmesi için 301 milyon dolar teklif ettiği konuşuluyor...

    Son dönemde eski eşi Amber Heard ile olan itibar karalama davası ile sık sık gündeme gelen Johnny Depp, şimdi de Karayip Korsanları'na geri döndüğü hakkındaki iddialarla konuşuluyor. 

    Johnny Depp kazandığı davada, Amber Heard tarafından ortaya atılan aile içi şiddet ve istismar iddialarının kendi adını karalama amacı taşıdığını ve bu iddialar nedeniyle kariyerinin zedelendiğini savundu. Karayip Korsanları serisinin ana karakteri Kaptan Jack Sparrow'a hayat veren oyuncu mahkemedeki ifadesinde 2018 yılında, istismar iddialarının basında yer bulmasının ardından Disney tarafından devam filminden çıkartıldığını söylemişti.

    Ancak yapılan çapraz sorguda, Disney'in kararından bağımsız olarak Depp'in de Karayip Korsanları'nda oynamak istemediğini belirten bir ifadesi gündeme geldi. Heard'ün avukatı Depp'in ifadesinden yola çıkarak açık açık kendisine "300 milyon dolar ve daha fazlası teklif edilse" başka bir Jack Sparrow filmi yapıp yapmayacağını sorduğunda Depp, Jack Sparrow rolüne bir daha geri dönmek istemediğini açıkça belirtti. 

    Yeni bir iddiaya göre, Disney Depp'e Karayip Korsanları serisine geri dönmesi için 301 milyon dolar teklif etti. Çeşitli internet sitelerinde yer alan habere göre, Disney'den isimsiz kaynaklar, şirketin Johnny Depp ile yeniden bağ kurmak istediğini ve bir ya da daha fazla Karayip Korsanları filmi yapmakla ilgilenip ilgilenmeyeceğini merak ediyorlar. Haberler internet ortamında giderek büyüdü ve Disney'in Depp'e film üzerinde oyuncunları seçme, hikayeye karar verme, süresiz sözleşme imzalama gibi bir dizi teklifte bulunduğu iddiaları da gündeme geldi. 

    Ancak hayranları heyecanlandıran bu haberler, Johnny Depp'in temsilcileri tarafından çürütüldü. NBC News'a yapılan açıklamada bütün bu iddiaların uydurma olduğunu belirtildi. Johnny Depp'in kendisinden ya da Disney'den ise herhangi bir açıklama gelmedi. 

    Serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer da geçtiğimiz ay The Sunday Times'a verdiği bir röportajda, iki Karayip Korsanları projesi üstünde çalışıldığını ve Johnny Depp'in bu filmlerde rol almayacağını belirtmişti. Bruckheimer'ın ilerisi için ufak da olsa açık bir kapı bırakması ve "gelecek henüz kararlaştırılmadı" demesi ise Depp hayranlarının tutunduğu dal oldu. Fakat şimdilik, Johnny Depp'in Karayip Korsanları'nda gei dönmesiyle ilgili umutlar bir kez daha suya düştü...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top