Hesabım
    Christian Bale ve Margot Robbie'li "Amsterdam"dan İlk Fragman!

    Filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda ayrıca John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy ve Robert De Niro gibi isimler yer alıyor.

    "The Fighter", "Silver Linings Playbook", "American Hustle" gibi filmlerin toplam beş kez Oscar adaylığı elde eden yönetmen ve senaristi David O. Russel'ın yıldızlarla dolu yenni filmi "Amsterdam"dan ilk fragman  geldi!

    Başrollerini Christian BaleMargot Robbie ve John David Washington'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro NivolaRami Malek ve Robert De Niro yer alıyor. 

    Tarihi gerçek ve kurgunun karışımı olan filmin fragmanında "bunların çoğu gerçekten yaşandı" ifadesi dikkat çekiyor. Film, haksız yere bir cinayetle suçlanan iki asker Christian Bale ve John David Washington) ve bir hemşirenin (Margot Robbie) kendilerini Amerika'nın en sarsıcı tarihi olaylarından birinin merkezinde buluvermesini anlatıyor.

    Müfettişler peşlerine düştüğünde, üç arkadaşın suçu çözmek ve isimlerini temizlemekten başka çaresi kalmaz. Bu süreçte bir avuç dolusu tanıdık yüzün oynadığı karakterlerin yardımını alırlar. Gizem, kara komedi ve romantizmin ipuçlarını içeren fragman da bu görkemli kadroya dikkat çekerek sona eriyor. 

    "Amsterdam" 4 Kasım 2022'de sinemalarda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top