Hesabım
    "Orphan: First Kill"den İlk Fragman!

    Merakla beklenen korku filminden ilk fragman geldi!

    Paramount Pictures, 2009 tarihli korku filmi "Orphan"ın prequel filmi "Orphan: First Kill"den ilk fragmanı yayınladı. Isabelle Fuhrmann'ın Esther rolünü yeniden canlandıracağı filmin yönetmenliğini, "Lanetli Çocuk", "Separation" gibi filmlerden tanıdığımız William Brent Bell üstleniyor.

    "Orphan"ın şok edici sonu, Ester'in bir çocuk olmadığını, büyümesini engelleyen nadir bir bozukluğa sahip 33 yaşında bir kadın olduğunu ortaya çıkarmıştı. "Orphan: First Kill" bir prequel filmi olarak ilk filmden önce yaşanan olayları anlatacak.

    Şu anda 25 yaşında olan Isabelle Fuhrman'ın, herhangi bir efekt olmadan rolünü yeniden oynayacağı film, bir psikiyatri tesisinden kaçan ve bir aileyi kayıp çocukları olduğuna ikna eden Ester'i takip edecek. Film, seçili sinema salonlarında ve dijitalde 19 Ağustos'ta yayınlanacak. 

    Senaryosunu "Scream: The TV Series" yazarı David Coggeshall'ın kaleme aldığı filmde, Fuhrman'a Rossif Sutherland ve Julia Stiles eşlik ediyor. Filmin resmi özetine göre konusu kısaca şöyle:

    Estonya’da bir psikiyatri kliniğinde yatan Leena Klammer, uzun süredir kaçmayı planlar. Sonunda amacına ulaşan Leena, varlıklı bir ailenin kızı rolüne bürünerek Amerika’ya seyahat eder. Ancak Leena’nın artık "Esther" olduğu yeni hayatında planlamadığı durumlar vardır. Bir anne, çocuklarını korumak için Esther’in karşısına dikilecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top