Hesabım
    John Wick Rolü İçin Clint Eastwood ve Harrison Ford Düşünülmüş!

    Orijinal John Wick senaryosunda karakterin 75 yaşında olduğu ortaya çıktı.

    Orijinal John Wick senaryosunda ana kahramanın, Keanu Reeves'ten çok daha yaşlı bir oyuncu için tasarlandığı ortaya çıktı. 2014'te vizyona giren ilk filmin Derek Kolstad tarafından yazılan senaryosu, Lionsgate tarafından alınmadan ve Reeves'in başrol olacağı şekilde değiştirilmeden önce "Scorn" olarak adlandırılıyordu ve ana kahramanı 75 yaşındaydı. 

    Bu durum, John Wick serisi hakkında yazılan "They Shouldn't Have Killed His Dog: The Complete Uncensored Oral History of John Wick, Gun Fu, and the New Age of Action" adlı kitapta, yapımcı Basil Iwanky tarafından dile getirildi. Iwanky, Kolstad'ın senaryosunun ilk versiyonunda, 75 yaşındaki emekliye ayrılmış suikastçi için Clint Eastwood ya da Harrison Ford tarzında bir aktörün akla geldiğini belirtti.

    Ancak Kolstad senaryo fikri hakkında Keanu reeves ile görüştüğünde planlar değişti. İkili senaryonun üstüne iki ay çalışarak değştirdiler. Reeves, o zamanlar 50 yaşında olmasına rağmen John Wick'in 35 yaşında olmasını istedi ve senaryoda buna uygun değişiklikler yapıldı.

    O günden bu yana, Keanu Reeves'in başı çektiği John Wick serisi küresel bir fenomen haline geldi. Serinin merkezinde daha genç bir oyuncunun olması sayısız devam filminin önünü açtı. "Bacaklarım beni taşıdığı ve izleyiciler beni görmek istediği sürece John Wick'i oynayacağım" diyen Reeves, önümüzdeki yıl "John Wick: Chapter 4" ile yeniden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top