Hesabım
    Alfonso Cuaron ve Charlize Theron Aynı Projede!

    Film, ünlü bilim kurgu yazarı Philip K. Dick'in hayatını anlatacak.

    Oscar ödüllü Charlize Theron ve Oscar ödüllü yönetmen Alfonso Cuarón, çığır açan bilim kurgu yazarı Philip K. Dick'in biyografi filmi için bir araya geliyor.

    İkili, Amazon Studios için çekilecek "Jane" adlı filmde filmde yazarın kızı ve film yapımcısı Isa Dick Hackett ile birlikte çalışacak. Hacket daha önce, babasının eserlerine dayanan "The Man in the High Castle", "Philip K. Dick's Electric Dreams" ve "The Adjustment Bureau" gibi film ve dizilerin yürütücü yapımcılığını üstlenmişti. 

    Film, Philip K. Dick'in özel hayatını ve doğduktan altı hafta sonra ölen ikiz kız kardeşi Jane ile olan ilişkisini anlatacak. İkizi olmadan büyümek, Dick'in "Azınlık Raporu", "Yüksek Şatodaki Adam" gibi hikayeleri ve "Blade Runner", "Total Recall" gibi ünlü filmlere dönüştürülecek hikayeleri içeren yaratıcı çalışmalarını büyük ölçüde etkiledi.

    Bir alternatif gerçeklik hikayesi olarak da ele alınabilecek olan film "Hareketli, sürükleyici ve kara mizahi bir hikaye" olarak tarif ediliyor ve merkezine Jane (Charlize Theron) karakterini alıyor ve onun parlak ama sorunlu ikizi ile benzersiz ilişkisine odaklanıyor. Jane, kardeşini hem gerçek hem de hayali açmazlardan kurtarmaya çalışırken, onun yaratıcılığının büyüleyici dünyasında daha derinlere dalar... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top