Hesabım
    Will Smith'ten Oscar Tokadı Hakkında Açıklamalar

    Sessizliğini bozan Smith, derin bir pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

    Will Smith'in 94. Akademi Ödülleri'nde Chris Rock'ı tokatlamasının üstünden dört ay geçti. Aynı gecede En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan, devamında ise Akademi'den istifa eden ve 10 yıl süreyle Oscar törenlerine katılması yasaklanan Will Smith, sessizliğini bozarak konu hakkında açıklamalar yaptı. 

    Smith, eylemlerini "kabul edilemez" olarak nitelendiren ve bir kez daha özür dileyen bir Instagram videosu paylaştı. Kendisine sorulan soruları okuyan ve yanıtlayan Smith, ödül konuşmasında neden Chris Rock'tan özüz dilemediği sorusuna "O noktoda her şey çok bulanıktı. Chris'e ulaştım ve aldığım mesaj, konuşmaya hazır olmadığı ve hazır olduğunda bize ulaşacağı şeklindeydi." yanıtını verdi.

    Ardından, Rock'a yönelik özel bir mesaj paylaştı ve "Bu yüzden sana söyleyeceğim Chris, senden özür dilerim. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan buradayım." dedi.

    Ayrıca Chris Rock'ın annesinden ve diğer adaylardan da özür dileyerek "Anınızı çalmak ve karartmak gerçekten kalbimi kırıyor. Questlove'un gözlerini hala görebiliyorum, biliyorsunuz bu Questlove'un ödülünde oldu. Ve biliyorsun… 'Üzgünüm' demek gerçekten yeterli değil." ifadelerinde bulundu. 

    Chris Rock da geçtiğimiz günlerde olay hakkında ilk kez konuşmuş ve Will Smith tarafından tokatlanmanın acıttığını ancak kurban olmadığını belirterek "Kağıt kesiği için hastaneye gitmiyorum" demişti.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Will Smith (@willsmith)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top