Hesabım
    Matthew McConaughey'nin Yeni Projesi Belli Oldu

    Oscar'lı oyuncu, gerçek hayattan esinlenen spor dramı "Dallas Sting"de başrolü üstlenecek.

    Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey, dünya şampiyonasında yarışan genç bir futbol takımının ilham verici gerçek hikayesine dayanan "Dallas Sting" filminde başrolü üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda "The Falcon and the Winter Soldier" yönetmeni Kari Skogland oturuyor. 

    McConaughey filmde, Teksaslı genç kızlardan oluşan futbol takımının koçu Bill Kinder'a hayat verecek. "Dallas Sting"in senaryosunu ise Liz Flahive ve Carly Mensch kaleme alacak. İkili daha önce "Glow" ve "Roar" dizilerinin senaryolarına imza atmıştı.

    1984'te Başkan Reagan, Amerika'yı, kadın futbolu için düzenledikleri ilk dünya şampiyonasına davet eden Çin ile ilişkileri açmak için ortak bir çaba gösterdi. Sorun şu ki, o zamanlar Amerika'da böyle bir takım yoktu. Ülke çapında yapılan bir araştırma, yetkilileri bu lise takımına yönlendirdi. "Dallas Sting", adını 1973 yılındaki Robert Redford filminden alan takım The Sting'in, dünyanın gördüğü en iyi futbolculardan bazılarına karşı nasıl rekabet etmeyi başardığının ilham verici hikayesini anlatacak.

    Yapımcılığını Skydance'tan David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger'in üstlendiği filmin çekimleri bu yıl içerisinde başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top