Hesabım
    "In Bruges" Ekibinin Yeni Filmi "The Banshees of Inisherin"den İlk Fragman

    Colin Farrell, Brendan Gleeson ve yönetmen Martin McDonagh yeniden bir arada!

    En son 2017 tarihli "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" filmine imza atan Martin McDonagh, beş yıl sonra, yollarının aniden ayrılması beklenmedik sonuçlara yol açan iki arkadaş hakkındaki filmi "The Banshees of Inisherin" ile geri dönüyor. 

    "The Banshees of Inisherin"de, yönetmenin 2008 yapımı, çok sevilen suç komedisi "In Bruges" filminde birlikte rol alan Colin Farrell ve Brendan Gleeson yeniden bir araya gelerek başrolleri üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Barry Keoghan, Kerry CondonPatt Short gibi isimler yer alıyor. 

    Yönetmenin anavatanı İrlanda'da çekilen film, 1923'te İrlanda İç Savaşı'nın gölgesinde yaşanan olayları anlatıyor. Farell filmde, Pádraic adında kendi halinde bir adamı canlandırıyor. Karşısında ise, bir gün arkadaş canlısı Pádraic'e açıklanamaz bir şekilde sırtını dönen ve "Senden artık hoşlanmıyorum" diyen huysuz Colms rolündeki Gleeson var. Pádraic acımasız bir kararlılıkla Colms'tan bir açıklama beklerken, bir zamanların cana yakın komşularının filizlenen çatışması, kurgusal Inisherin topluluğunda kasaba çapında bir bölünme yaratır.

    McDonagh, filmi "basit, üzücü bir başlangıç noktasından sonra amansız bir şekilde kötüleşen şeylerle ilgili" bir film olarak tanımlıyor ve izleyenleri "In Bruges"a benzer şekilde eğlendireceğini söylüyor. Ayrıca "The Banshees of Inisherin"in kendisinin en sessiz ama görsel açıdan en keyifli filmi olduğunu da ekliyor. 

    "The Banshees of Inisherin" 3 Şubat 2023'te seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top