Hesabım
    Anya Taylor-Joy ve Ralph Fiennes'lı "The Menu"den Yeni Fragman

    "The Menu" fragmanı izleyicileri dehşetli bir ziyafete davet ediyor.

    Başrollerini Ralph FiennesAnya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult'un üstlendiği korku - kara komedi filmi "The Menu"den ilk uzun fragman paylaşıldı. 

    Fragmanda gördüğümüz üzere, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult filmde, son derece seçkin, lüks ve gizemli bir restoranda yemek yiyebilmek için bir adaya seyahat eden bir çifti canlandırıyorlar. Ancak yemekleri hazırlayan şef Slowik'in (Fiennes) menüye bazı şok edici sürprizler eklediği ortaya çıktığında lüks ziyafet dehşetli bir hayatta kalma mücadelesine dönüyor...

    Yönetmenliğini Mark Mylod'un üstlendiği "The Menu"nun oyuncu kadrosunda ayrıca Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan ve John Leguizamo gibi isimler yer alıyor. Daha önce "The Big White", "What's Your Number" gibi filmlere imza atan Mylod, aynı zamanda ShamelessGame of Thrones ve Succession gibi beğenilen dizilerin yönetmenliğini yaptı. 

    "The Menu" filminin senaryosu Seth Reiss ve Will Tracy tarafından kaleme alındı. Filmin yapımcıları arasında, son olarak Oscar adayı "Don't Look Up" filmine imza atan Adam McKay de bulunuyor.

    "The Menu" 18 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top