Hesabım
    "Enola Holmes 2"nin Yayın Tarihi Belli Oldu

    Netflix, merakla beklenen devam filminden ilk görselleri de yayınladı.

    Netflix, 2020 yapımı "Enola Holmes"un merakla beklenen devam filmi "Enola Holmes 2"den ilk görselleri yayınladı ve filmin 4 Kasım'da yayınlanacağını duyurdu. 

    Millie Bobby Brown'ı bir kez daha Enola Holmes olarak izleyeceğimiz film için orijinal oyuncu kadrosunun çoğu geri döndü. "Enola Holmes 2"de Henry Cavill ünlü dedektif Sherlock Holmes rolüyle, Helena Bonham Carter ise anneleri Eudoria Holmes rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Louis Partridge de Viscount Tewkesbury olarak Enola'nın maceralarına eşlik edecek. Orijinal filmde Mycroft Holmes'a hayat veren Sam Claflin ise bu filmde yer almıyor. 

    Harry Bradbeer'in yönetmen koltuğuna döndüğü "Enola Holmes 2"nin kadrosunda ayrıca Sharon Duncan-Brewster, David Thewlis, Gabriel Tierney, Hannah DoddAbbie Hern ve Serranna Su-Ling Bliss gibi yeni isimler de bulunuyor. 

    Filmin konusu kısaca şu şekilde: Enola'nın en yeni macerası, kibrit fabrikasında çalışan genç bir kızın kayıp kız kardeşini bulması için onu tutmasıyla başlar. Çok geçmeden, Enola kendini Londra'nın dört bir yanında yüksek bahisli bir kovalamacanın içinde bulur ve şehrin köhne endüstriyel göbeğinden sosyetenin gösterişli galalarına doğru bir yolculuk yapar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top