Hesabım
    Toronto Film Festivali'nden Brendan Fraser'a Ödül

    Brendan Fraser'a, Darren Aronofsky'nin "The Whale" filmindeki performansı için TIFF Tribute Award ödülü verilecek.

    Son yıllarda beyaz perdede çok fazla göremediğimiz, ancak Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Kuzey Amerika prömiyerini yapacak olan Darren Aronofsky imzalı "The Whale" ile büyük bir geri dönüş yapacağı söylenen deneyimli aktör Brendan Fraser, TIFF Tribute Awards'da performans kategorisi için aday gösterildi.

    En çok Mumya serisindeki Rick O'Connor rolüyle tanınan 53 yaşındaki Fraser, 11 Eylül'de festivalin "çeşitliliği, eşitliği, katılımı ve filme aidiyeti" teşvik eden TIFF Öykü fonu için bir bağış kampanyası olan gala yemeğindeki sayılı onur konuğundan biri olacak.

    TIFF CEO'su Cameron Bailey yaptığı açıklamada, "Brendan Fraser, 'The Whale'de şaşırtıcı bir derinlik, güç ve nüans performansı sergiliyor" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Bu Torontolu eski aksiyon yıldızı, bir beyaz perde komedyeni ve romantik bir başrol oyuncusuydu. Yılın en iyi performanslarından birinin arkasındaki aktör olarak onu evinde ağırlamaktan heyecan duyuyoruz."

    "Requiem for A Dream", "Black Swan" gibi filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky'nin uzun bir aradan sonra geri dönüşünü müjdeleyen "The Whale" dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak. Film, obezite ile mücadele eden ve yalnız yaşayan bir İngilizce öğretmeni olan Charlie'nin (Fraser) son bir kurtuluş şansı için yabancılaştığı kızı Elle (Sadie Sink) ile yeniden bir bağ kurmaya çalışmasını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top