Hesabım
    Glen Powell, Marvel Sinematik Evreni'ne Katılacak mı?

    "Top Gun: Maverick" yıldızı, X-Men karakteri Cyclops'u canlandıracağı yönündeki iddialar hakkında ne dedi?

    Marvel Sinematik Evreni, 2008'de "Iron Man" ile başladığı yolculuğunda çizgi romanlardaki birçok karakteri kullanma şansı elde etmiş olsa da mutantlar bu evrene dahil değildi. Hakları yıllarca 20th Century Fox'a ait olan X-Men'in yeniden Marvel Stüdyoları'na dönmesiyle birlikte artık X-Men karakterleri de Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olabilecekler. 

    Hayranlar uzun zamandır, mutantların nasıl ve hangi filmlerle yıllardır genişleyen Marvel Evreni'ne dahil edileceğine dair teoriler öne sürüyorlar. Tabii ki hangi karakteri hangi oyunucunun canlandıracağı da oldukça merak ediliyor, bunun sonucunda da ortaya birtakım iddialar atılıyor. "Top Gun: Maverick" yıldızlarından Glen Powell'ın Scott Summers yani diğer adıyla Cyclops olarak Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığı yönündeki çok konuşulan iddia da bunlardan biriydi. 

    Kendisine bu iddialar sorulduğunda Powell, bunun nasıl ortaya çıktığını bilmediğini ve iddianın hiçbir doğruluk payı olmadığını açıkladı. "Comic-Con'dan önce herkes 'Dostum sen Cyclops musun?' diyordu. Hayır değilim" diyen Powell, "Kimse beni aramadı. Marvel için tek bir iletişim bilgim bile yok. Bu yüzden insanların neden bahsettiği hakkında hiçbir fikrim yok" açıklamasında bulundu. 

    Daha önce benzer bir şekilde, Halle Bailey'nin Kitty Pride karakterine hayat vereceği haberleri yayılmış ancak genç yıldız, buna yönelik bir konuşmanın hiçbir zaman yaşanmadığını belirtmişti. Marvel hayranlarının yeni karakterlere dair heyecanı yükselmeye devam ettikçe, benzer söylentilerin ardı arkası kesilmeyecek gibi duruyor. Diğer yandan, Marvel gibi hayranların istek ve beklentilerini tatmin etmeyi seven bir stüdyonun, hayranların oyuncu seçimi fikirlerinden ilham alması da mümkün...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top