Hesabım
    "Godzilla vs Kong" Devam Filminin Çekimleri Başladı

    Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle ilk filmdeki rollerine geri dönüyorlar.

    Warner Bros. ve Legendary Pictures bugün Monsterverse'in tüm hızıyla ilerlediğini duyurdu. 2021 yapımı "Godzilla vs. Kong"un devam halkasının çekimleri başladı. Bu sefer canavarların kralı ve dev maymun, devasa canavarları alt edebilecek yeni bir tehditle karşı karşıya gelecek.

    Resmi adı henüz belli olmayan devam filmin kadrosunda, ilk filmden tanıdık yüzlerin yanı sıra yeni isimler de yar alıyor. Filmde Ilene Andrews olarak Rebecca Hall'u, Bernie Hayes olarak Brian Tyree Henry'i ve Jia olarak Kaylee Hottle'ı yeniden izleyeceğiz. Kadroya ayrıca Dan Stevens (Beauty and the Beast), Fala Chen (Shang Chi and the Legend of the Ten Rings), Alex Ferns (The Batman) ve Rachel House (Hunt for the Wilderpeople) gibi isimler katıldı. 

    Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu, zaten bildiklerimizi doğruluyor: Monsterverse'in bir sonraki bölümü, inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve filmi hayata geçirmek için büyük bir bütçe ile önceki filmlerin ölçeğine uygun olacak. Filmi yönetmek için "Godzilla vs. Kong"u da yöneten Adam Wingard yeniden kamera arkasına geçiyor. 

    Pandeminin sinema salonlarındaki etkisinin halen büyük ölçüde devam ettiği bir dönemde vizyona giren "Godzilla vs. Kong", küresel gişede 470 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Devam filminin 15 Mart 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top