Hesabım
    Ezra Miller "Flash"ı Kurtarabilmek İçin Harekete Geçti

    Birçok suç ile gündeme gelen Miller, Warner Bros. yetkililerinden özür diledi.

    Strateji değişikliğine giden Warner Bros. Discovery, son dönemde "Batgirl"ün iptali, "Shazam! Fury of the Gods" ve "Aquaman and the Lost Kingdom" filmlerinin ertelenmesi gibi kararlarla DC filmlerinin geleceğini belirsizliğe taşıdı. Bu belirsizliğin en önemli kaynaklarından birini ise "Flash" filmi oluşturuyor. 

    Başroldeki Ezra Miller'ın sayısız skandalla gündemden düşmediği şu günlerde, Warner Bros'un film hakkındaki nihai kararının ne olacağı merakla bekleniyor. The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre, Miller, iptal konusunun gündeme geldiğini duyunca harekete geçti ve filmin geleceği hakkında güvence vermek için şirketin üst düzey yöneticileriyle özel bir toplantıda bir araya geldi. 

    Warner Bros. Discovery'nin film departmanın yeni yöneticileri Michael De Luca ve Pam Abdy ile görüşen Miller, filmin planlanan vizyon tarihi olan 23 Haziran 2023'te vizyona girebilmesi için bir plan sundu ve yöneticilerden, stüdyoyu karalayan davranışları nedeniyle özür diledi. Miller, geçtiğimiz günlerde temsilcisi aracılığıyla Variety'ye yaptığı bir açıklamada da özür dilemiş ve "komplike zihinsel sağlık sorunları" yaşadığı için tedaviye başladığını belirtmişti.

    Haberde, rolü kaybetme ve filmin iptal edilmesi düşüncesinden rahatsız olan Ezra Miller'ın, filmi canlı tutmak için mümkün olan her şeyi yapmak istediği ve bu nedenle psikolojik tedavi görmeyi kabul ettiği bildirilirken, Miller'a yakın kaynaklardan biri, oyuncunun canlandırmayı en sevdiği karakterlerden birinin Flash olduğunu ve filmi çok önemsediğini belirtti.

    Toplantının detayları açıklanmadı ve Warner Bros.'tan ya da Miller'ın temsilcilerinden konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top