Hesabım
    Nicolas Cage, A24 Komedisi "Dream Scenario"da Başrolde!

    Filmin yapımcılığını "Midsommar" yönetmeni Ari Aster üstleniyor.

    Son olarak "The Unbearable Weight Of Massive Talent" (Yetenekli Bay Cage) adlı aksiyon komedisinde kendisini canlandıran Nicolas Cage, yeni bir komedi filminde başrolü üstlenmeye hazırlanıyor. Variety'nin duyurduğu habere göre Cage, A24'ün yeni komedi filmi "Dream Scenario"da başrolde yer alacak.

    Yapımcılığını "Midsommar" ve "Hereditary" gibi korku filmleriyle tanınan yönetmen Ari Aster'in yapacağı "Dream Scenario"nun yönetmenliğini, dünya prömiyerini bu yıl Cannes Film Festivali'nde yapan komedi filmi "Sick of Myself"in yazarı ve yönetmeni Kristoffer Borgli üstlenecek. Borgli, filmin senaryosunu da kaleme alıyor. 

    Başrolünü Pedro Pascal'la paylaştığı "Yetenekli Bay Cage"in ardından Nicolas Cage, dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapacak olan Western "Butcher's Crossing" ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Üretken oyuncunun çekimleri tamamlanmış ve şu anda post prodüksiyon aşamasında olan filmleri arasında ise suç komedisi "The Retirement Plan"ve western filmi "The Old Way" ve başrolü Nicholas Hoult ile paylaşacağı "Renfield" filmleri bulunuyor. Cage, komedi - korku filmi "Renfield"de korku edebiyatının unutulmaz karakteri Kont Dracula'ya hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top