Hesabım
    Gerilim Filmi "Sanrı" Sinemalarda!

    "Sanrı" sinema salonlarındaki yerini aldı.

    Gerilim filmi "Sanrı" bugünden itibaren sinema salonlarında izleyicileri bekliyor. Filmin yönetmenliğini, daha önce "Geçerken Uğradım" ve "Ne Çıkarsa Bahtına Gari" gibi filmleri de yöneten Onur Bilgin üstleniyor. 

    Küçük bir kız çocuğunun bakıcısı olarak iş bulduktan sonra kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu eden "Sanrı"nın senaryosu, Onur Bilgin ve Avni Avcı'nın imzasını taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Neşe Erkal, Halit Şahin, Nehir Kamalı, Alp SeyyahŞule Türker ve Canan Ünal yer alıyor. 

    "Sanrı"nın konusu kısaca şöyle: Maddi sıkıntılar yaşayan 24 yaşındaki Yasemin iş arayışındadır. İş bulma kurumuna başvuran genç kadın, bir gün kendisine göre bir iş olduğu haberini alır. Şehir dışında yaşayan bir aile, 9 yaşındaki kızları Efsa için bakıcı aramaktadır. İşe kabul edilen Yasemin, ev sahiplerinin seyahate çıkmasıyla küçük kız ve evin kahyası Rıza ile başbaşa kalır. 

    Bir süre sonra evde olan bazı garip doğa üstü olaylara şahit olmaya başlayan ve yaşadıklarına anlam vermeye çalışırken geceleri gördüğü kabuslarla içinden çıkılması çok zor anlar yaşamaya başlayan Yasemin, çok geçmeden Rıza ve Efsa'nın da doğa üstü güçlerinin olduğunu fark eder. Artık tek hedefi o evden kaçmaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top