Hesabım
    Murat Boz ve Burcu Özberk'li "Rüyanda Görürsün" Filminden Yeni Detaylar!

    Amazon Prime Video'nun ilk yerli projesi "Rüyanda Görürsün"ün kadrosu büyüyor.

    Amazon Prime Video'nun ülkemizdeki ilk orijinal yapımı olacak olan "Rüyanda Görürsün" filminden yeni detaylar paylaşıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerini Murat Boz ve Burcu Özberk'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosuna Şerif ErolDevrim Yakut ve Feridun Düzağaç katıldı.

    Romantik komedi türündeki "Rüyanda Görürsün"ün yönetmenliğini, reklam filmi yönetmenliğinden gelen Cemal Alpan üstlenecek. Filmin senaryosu ise "Kağıt Ev", "Aşk Mantık İntikam" gibi dizilerin senaryolarını kaleme alan Umut Açıkalın'ın imzasını taşıyor. 

    Son olarak Netflix'in çok ses getiren "Zeytin Ağacı" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Murat Boz, daha önce "Kardeşim Benim", "Dönerse Senindir" gibi sinema filmlerinde rol alarak müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerini de ilerletti.

    "Güneşin Kızları" dizisiyle çıkış yapan Burcu Özberk ise "Aslan Ailem", "Afili Aşk", "Aşk Mantık İntikam" gibi dizilerin yanı sıra uzun soluklu televizyon filmi serisi "Badem Şekeri" ile hayran kitlesini büyüttü. 

    "Rüyanda Görürsün" filminin konusu hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı. Merakla beklenen Lanistar Medya imzalı film için 18 Eylül'de sete çıkılacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top