Hesabım
    Viola Davis'li "Kadın Kral"dan Altyazılı Fragman

    "Kadın Kral" 14 Ekim'de sinemalarda!

    Başrolünü Oscar ödüllü Viola Davis'in üstlendiği tarihi aksiyon filmi "Kadın Kral"dan (The Woman King) yeni bir altyazılı fragman yayınlandı. Daha önce Charlize Theron'lu aksiyon  "The Old Guard"ı yöneten ve "The Secret Life of Bees", "Beyond the Lights" gibi filmlerin senaryolarını kaleme alan Gina Prince-Bythewood filmin hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini üstlendi. 

    Viola Davis'e John BoyegaLashana LynchJordan BolgerThuso Mbedu, Hero Fiennes Tiffin, Shelia Atim, Shaina West gibi isimlerin eşlik ettiği "Kadın Kral", 1800'lü yıllarda Afrika'nın en önemli ve güçlü bölgelerinden biri olan Dahomey Krallığı'nda yaşanan gerçek olaylardan esinlenen bir hikayeyi anlatıyor. Viola Davis filmde, "Dahomey Amazonları" olarak bilinen ve tamamı kadınlardan oluşan bir savaşçı topluluğunun generali Namisca karakterine hayat veriyor. 

    Film, Amazonların Afrika halklarının yaşam tarzını ve kültürünü yok ederek topraklarını ele geçirmek isteyen beyaz işgalcilere karşı verdiği mücadeleyi anlatırken, bu gözü pek savaşçıların ailelerini ve vatanlarını korumak için kendilerini en uç noktalara kadar zorladıklarını göz önüne serecek. 

    "Kadın Kral" TME Films distribütörlüğünde 14 Ekim'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top