Hesabım
    Korku Filmi "Barbarian" Amerika Gişesinin Lideri Oldu

    Amerika gişesinde yaz sonu durgunluğu devam ediyor...

    Amerika gişesinde geçen haftalarda olduğu gibi sakin bir hafta sonu yaşandı. İzleyicileri sinema salonlarına çekecek büyük yapımların vizyona girmediği bu dönemde, 10 milyon dolar açılış hasılatı elde eden korku filmi "Barbarian" gişenin zirvesine yerleşti. 

    Hafta sonunda vizyona giren diğer bir yapım olan Hintçe aksiyon - macera filmi "Brahmastra Part One: Shiva" ise 4.4 milyon dolar kazanarak gişenin ikinci sırasında yer aldı. Vizyondaki altıncı haftasını geçiren Brad Pitt'li aksiyon filmi "Bullet Train" (Suikast Treni) hala gişenin ilk beşindeki yerini koruyor. Film, hafta sonunda 3.3 milyon dolar hasılat elde ederek üçücü sıraya yerleşti.

    Amerika'da tüm zamanların en çok kazanan beşinci filmi olan, 2022'nin en çok kazanan filmi olan ve sayısız gişe rekoru kıran "Top Gun: Maverick", dijital olarak da yayınlanmasına rağmen hala seyircileri sinemalara çekmeye devam ediyor. Büyük ekran için, seyircilerin sinema salonlarında deneyimlemesi için yapıldığı her fırsatta hem Tom Cruise hem de film ekibi tarafından belirtilen "Top Gun: Maverick" vizyondaki 16. hafta sonunda 3.2 milyon dolar kazançla ABD gişesinin dördüncü sırasında yer aldı. 

    Bu hafta sonunda gişenin beşinci sırasında ise 2.8 milyon dolarla animasyon film "DC Süper Evciller Takımı" var. Amerika'daki toplam hasılatı 85.4 milyon dolar olan film, yaz sezonunun başarılı animasyon filmlerinden oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top