Hesabım
    Yeni "Hellraiser" Filminden İlk Fragman Yayınlandı

    Clive Barker’ın korku klasiği "Hellraiser" bir kez daha sinemaya uyarlandı.

    Jamie Clayton'ın (Sense8) ikonik, kötü adam Pinhead'i canlandırdığı yeni "Hellraiser" filminin ilk resmi fragmanı Hulu tarafından yayınlandı. 

    Clive Barker'ın 1986 yılında okuyucuyla buluşan "The Hellbound Heart" (Cehennemlik Yürek) adlı tantastik korku romanı ilk olarak 1987 yılında, yine Clive Barker tarafından sinemaya uyarlandı. Zaman içerisinde bir korku klasiğine dönüşen "Hellraiser" toplamda 10 filmlik bir seriye dönüştü ancak Clive Barker'ın imzasını taşımayan devam filmleri ilk filmin etkisine ulaşamadı. 

    Yeni "Hellraiser" filminin senaryosu Clive Barker'ın orijinal romanından Ben Collins ve Luke Piotrowski tarafından uyarlandı. Yönetmenliğini "The Ritual", "The Night House" gibi filmlere imza atan David Bruckner'in üstlendiği filmde Jamie Clayton'ın yanı sıra Goran Visnjic, Hiam AbbassBrandon Flynn gibi isimler rol alıyor.

    Bruckner, Pinhead rolü için trans birey Jamie Clayton'ın seçilmesiyle ilgili olrak şunları söyledi: "Serinin hayranlarında karakteri yeniden hayal etme konusunda bir beklenti hissettik. Pinhead’in bir kadın olmasını istediğimizi biliyorduk. Jamie rol için en doğru kişiydi. Bir kişinin kimliği, rol için birçok açıdan heyecan verici olabilir. Ancak Jamie’nin kesinlikle bunu hak ettiğini söylemeliyim."

    "Hellraiser" 7 Ekim 2022'de Hulu'da izleyicilerle buluşacak. Hulu yapımları ülkemizde Disney+ bünyesinde izlenebiliyor. Şimdi abone olmak için tıklayın... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top