Hesabım
    Yorgos Lanthimos Yeni Filminin Kadrosunu Kurdu

    Çekimler önümüzdeki ay başlıyor...

    Yorgos Lanthimos'un sıradaki projesinin oyuncu kadrosu belli oldu. Şu anda hazırlık aşamasında olan "And" adlı filmin başrollerini Emma Stone, Jesse PlemonsWillem Dafoe ve Margaret Qualley paylaşacak. 

    Lanthimos'un Oscar adayı filmi "The Favourite"te rol alan ve performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Emma Stone, yönetmenin şu anda post prodüksiyonda olan "Poor Things" filminde de başrolde. Willem Dafoe ile Margaret Qualley de "Poor Things"te rol aldılar. Jesse Plemons ise yönetmenle ilk kez çalışacak. 

    Lanthimos "And"in senaryosunu Efthimis Filippou ile birlikte kaleme aldı ancak filmin konusu henüz bilinmiyor. "The Lobster" ile En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ına aday olan ikili ayrıca "Doogtooth", "The Killing of a Sacred Deer" ve "Alps" filmlerinin senaryolarını da birlikte yazdılar. 

    "And" filmi Lanthimos'u "The Favourite" ve "Poor Things" iş birliklerinin ardından Element Pictures, Searchlight ve Film4 ile yeniden bir araya getiriyor. Çekimleri önümüzdeki ay New Orleans'ta başlayacak filmin 2023 sonu ya da 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top