Hesabım
    Sarah Polley İmzalı Women Talking'den İlk Fragman

    Yıldız kadrolu Women Talking'den ilk fragman yayınlandı

    Sarah Polley imzalı, Miriam Toews'ın romanından uyarlanan Women Talking filminden ilk fragman geldi. Claire Foy, Jessie Buckley, Rooney Mara , Sheila McCarthy, Judith Ivey, Michelle McLeod, Kate Hallett, Ben Whishaw ve aynı zamanda filme yapımcı olarak da imza atan Frances McDormand gibi yıldız isimlerle dolu film, Amerika'da Aralık ayında vizyona girecek. Ancak filmi Türkiye'de sinemalarda göreceğimiz tarih 17 Mart 2023. 

    Women Talking, kadınların tutsak gibi yaşadığı dindar bir koloniyi odağına alacak. Kadınların dinlerine dair inancı ve umudu, kolonilerindeki erkekler tarafından uğradıkları cinsel saldırılar nedeniyle yıkılmaya başlar ve olaylar çığrından çıkar. Women Talking'in yönetmenliğini Stories We Tell, Take This Waltz, Away From Her gibi yapımlarla tanıdığımız yönetmen ve oyuncu Sarah Polley üstleniyor.

    Oscar yarışının da dişli rakiplerinden biri olarak görülen Women Talking'in Türkiyede 17 Mart 2023 vizyona girecek olması da, muhtemelen Oscar töreni ertesi vizyonda gişe şansının daha yüksek olacağının düşünülmesi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top