Hesabım
    Warner Bros. Superman Devam Filmi İçin Çalışmalara Başladı

    Henry Cavill'in başrolünde yer alacağı yeni bir Superman filmi için çalışmalar başladı.

    Warner Bros, "Man of Steel 2" için çok umut verici bir güncelleme paylaşarak Henry Cavill'in Superman olarak geri dönüşünü bekleyen DC hayranlarını sevindirdi. 

    DC Genişletilmiş Evreni'ndeki ilk film olarak kabul edilen "Man of Steel" 2013 yılında vizyona girdi ve karışık eleştiriler almasına rağmen, dünya çapında 668 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek tarihteki en çok kazanan Superman filmi oldu. 

    Aslında "Man of Steel"in Dark Knight benzeri bir üçlemenin ilk filmi olması planlanıyordu. Ancak DC, Marvel Stüdyolarının birden çok karakterin hikaye çizgisini bir araya getirdiği "Avengers" benzeri filmlerin izinden gitmeyi tercih etti. 2016 yılında gelen "Batman v Superman: Dawn of Justice"te Cavill'in Superman'ine, Ben Affleck'in Batman'i ve Gal Gadot'nun Wonder Woman'ı eşlik etti. Bu arada "Man of Steel" devam filmleri de rafa kalktı. 

    The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre, Warner Bros. şimdi devam filmini hayata geçirmek konusunda oldukça kararlı ve Henry Cavill'in Superman olarak geri döneceği ikinci solo filmi için yazar arayışı içindeler. THR'nin kaynağına göre stüdyonun film için istediği yazarların başında Mission Impossible senarisi Christopher McQuarrie yer alıyor. 

    Projenin yapımcılığını DCEU'nun önemli yapımcılarından Charles Roven üstlenecek. Filmin yönetmeni belli değil ancak James Gunn'ın Warner Bros. ile gizli bir filmi yönetmek için görüştüğü biliniyor ve haber kaynağına göre bahsedilen projenin "Man of Steel 2" olması mümkün. 

    Hayranlar tarafından uzun süredir beklenen Superman devam filmine yıllar sonra nihayet yeşil ışık yakılması, cuma günü vizyona girecek "Black Adam"ın başrolü Dwayne Johnson'ın Superman'i geri getirmek için verdiği çabaların karşılığını bulduğunu gösteriyor. Her fırsatta Black Adam ve Superman'in karşı karşıya geldiğini göstermek istediğini belirten Johnson, Superman'in "Black Adam" filminde kısa bir şekilde görüneceğine dair ipuçları vermişti. 

    "Black Adam" 21 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top