Hesabım
    Forum Hakkında

    Beyazperde forumlarında kargaşa yaratan üyelerin durumuna dair önemli bir açıklama...

    Son dönemde Beyazperde’nin Forum bölümünde bazı tatsız olaylar gözlemlenmiştir. Sürekli üyelikleri silinmesine rağmen, farklı isimlerle yeniden üye olan ve ve esas amacı forumları karıştırmak olan bir grup, küfür ve tacizlerle tartışmaların düzeyini düşürmektedir.

    Beyazperde’nin Forum bölümünü yanlış kavrayan bu üyelere öncelikle Beyazperde’nin güncel haber ve yazı bölümleriyle bir sinema kültürü sitesini olduğunu, asıl amacının forum ortamı yaratmak olmadığını hatırlarız.

    Fakat Beyazperde’nin Forum bölümünü sürekli takip eden, değerli yorumlarıyla katkıda bulunan okuyucularımız da bulunmaktadır ve esas amacımız onlar için kaliteli bir forum ortamı yaratmaktır.

    Tüm uzak tutma çabalarımıza rağmen, yeni mail adresi ve isimlerle geri gelen, çeşitli küfür ve taciz cümleleriyle ortalığı karıştıran üyelere buradan küçük bir ricamız/uyarımız var. Bu günden sonra forumların kalitesine uygun davranışlar sergilenmediği takdirde, kimlik tespiti ve dava süreci başlayacaktır.

    Normal şartlar altında asla başvurmayacağımız bir yol olmasına rağmen, söz konusu kişilerin bazı forumların (özellikle Cafe Beyazperde) geleceğini tehlikeye düşürmesi nedeniyle bu yola başvuruyoruz. Yoksa kimsenin popüler forumların kapanmasını isteyeceğini sanmıyoruz. Teşekkür ederiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top