Hesabım
    Sonbahar'da Film İzlenir!

    Yaz bitti, havalar serinledi, sinema salonları daha çekici. Artık Filmekimi'ni bekliyoruz...

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Nokia Nseries sponsorluğunda düzenlenen Filmekimi, yedinci yılında 10-16 Ekim tarihlerinde yine Beyoğlu Emek Sineması'nda. Bu sene programda, Beyazperde'nin de çok merak ettiği Tıkanma, Körlük, Daima Mutlu ve Küçük Denizkızı Ponyo gibi filmler var.

    Nokia Nseries sponsorluğunda gerçekleşen Filmekimi kapsamında başlayan Nokia Nseries Kısa Film Yarışması bu yıl da devam edecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Nokia Nseries Kısa Film Yarışması'na başvuru için herhangi bir yaş, deneyim, tür ya da tema kısıtlaması bulunmuyor. Nokia Nseries'in "deneyim" kavramıyla bütünleşen yarışmada, günlük hayat ve deneyimler birer kısa filme dönüşüyor. Kısa filmlerin herhangi bir kameralı cep telefonu ya da dijital kamerayla çekilmesi yeterli.

    Nokia Nseries Kısa Film Yarışması'nın jürisine bu yıl sinema ve televizyondan tanıdığımız yönetmen kardeşler Yağmur ve Durul Taylan başkanlık yapacak. 10 Ekim - 31 Aralık 2008 arasındaki başvuru sürecinin ardından jüri iki aşamalı yarışmanın değerlendirme sürecini başlatacak. Yarışmanın finalistleri birer Nokia N96 multimedya bilgisayarı, ilk üçe girenler ise para ödülü kazanacaklar. Ayrıca ilk üçe giren filmler, 4 -19 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 28. Uluslararası Film Festivali kapsamında gösterilecek.

    Ayrıntılı program için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top