Hesabım
    Fıstık Gibi!

    Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali 11-15 Ekim 2008 tarihleri arasında...

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve gelenekselleşme yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali 11-15 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

    Gaziantep'in ?ilk uluslararası festivali? olma özelliği ile bir ilke imza atan Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali ilk iki yılında gördüğü yoğun ilgi ile ülkemizin ve Gaziantep'in kültür ve sanat hayatını üçüncü kez renklendirmeye hazırlanıyor.

    Teoman, Ferhat Göçer, Umut Akyürek ? İhsan Güvenç, Mehmet Özbek ? Abdurrahman Kızılay, Mehmet Yakar ve Tenor Hüseyin Likos konserlerinin yanı sıra, Türk Tiyatrosu'nun büyük ustası Levent Kırca'nın ?Toros Canavarı? adlı oyunu; Mehmet Daşkapan'ın Mozaik Sergisi, Nusret Çolpan'ın Şehir Minyatürleri Sergisi, Dr. Ender Saraç'la Gaziantep Mutfağı ve Sağlıklı Beslenme? söyleşisi, Fotomaraton etkinlikleri, Baklava ve Lahmacun Yeme Yarışmaları, Yerli ve Yabancı Halk Oyunları Topluluklarının Gösterileri, Çocuk Animasyonları ile çok daha zengin ve yoğun bir programla 11-15 Ekim 2008 tarihleri arasında Gazianteplilere keyifli bir hafta yaşatmayı amaçlıyor.

    Bize de uzaktan sadece 'olsa da yesek' demek düşüyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top