Hesabım
    Türkiye Sinema Platformu

    Ulusal Sinema Platformu ismiyle faaliyetlerini sürdüren platform, Türkiye Sinema Platformu oldu...

    Türkiye Sinema Platformu Yürütme Kurulu Başkanı Erden Kıral'dan mektup var:

    "2004 yılından günümüze Ulusal Sinema Platformu ismiyle faaliyetlerini sürdüren platform, 16 ocak 2009 günü yaptığı toplantı ile ismini "Türkiye Sinema Platformu" olması kararı aldı. Türkiye Sinema Platformu yeni çalışma döneminde öncelikleri arasında bir sinema kurumunun kurulması için yasal düzenlemenin yapılması, ekonomik krize karşı bir reform paketinin hazırlanması, sektör içi sosyal ve ekonomik sorunların çözümü konusunda raporlar hazırlanması şeklinde özetlenecek bir çalışmayı başlattı.

    Daha sonra yeni dönem görev yapacak 7 kişiden oluşan YÜRÜTME KURULU'nun seçimlerine geçildi. Ahmet Boyacıoğlu, Alin Taşçıyan, Erden Kıral, Erdoğan Kar, İsmail Güneş, Nilüfer Sapancılar ve Ömer Tuncer yeni yürütme kuruluna seçildi.

    Yeni Yürütme Kurulu yaptığı ilk toplantısında Yürütme Kurulu başkanlığına Erden Kıral, sözcülüğe Erdoğan Kar, sözcü ve sekreterliğe Nilüfer Sapancılar, basın sözcüsü Alin Taşçıyan, sekreterliğe Serkan Acar, hukuk danışmanlığa Av. Burhan Gün'ün görevlendirilmesine karar verdi."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top