Hesabım
    AFM'den Açıklama

    AFM Sinemaları Genel Müdürü Fatoş Kızıltaş, AFM Fitaş Sinemaları hakkında SİYAD üyelerine açıklama yaptı...<br /><br />

    AFM Sinemaları Genel Müdürü Sayın Fatoş Kızıltaş'ın açıklaması doğrudan SİYAD üyelerine dönük olsa da, sinema konusunda kaygılar olduğunu bildiğimiz için paylaşmak istedik:

    "Değerli SİYAD Üyesi,

    Sayın Ömür Gedik'in Hürriyet Gazetesi Kelebek ekinde 29 Ocak 2009 tarihinde yer alan yazısından, AFM Fitaş Sinemaları'nın giriş ve çıkışının tehlikeli olduğu konusundaki düşüncelerinizi üzülerek öğrendik.

    1965'ten bu yana yaklaşık 40 milyona yakın konuğu ağırladığımız Fitaş tesisimiz, Türkiye'de iskanı ve ruhsatı olan nadir binalardandır. Geçen yıl ilk fazı tamamlanan yenileştirme çalışmaları ile tesisimizin en son güvenlik ve sinema teknolojileri ile donatıldığını ve bütün AFM sinemalarında Yangın Yönetmeliği'nde belirtilmiş ve sınırları çizilmiş olan tüm detayların itina ile uygulanmakta olduğunu bilmenizi isteriz.

    House Café, Vakko, Kitchenette ve Müzedechanga'daki başarılı tasarımları ve kendi alanında saygın ödülleriyle tanınan Autoban tarafından dizayn edilen AFM Fitaş Sinemaları'mızı, önümüzdeki dönemde devam edecek yenileştirme çalışmaları ile, dijital 3 boyutlu film gösterimlerinin gerçekleştirebileceği, festivallere layıkıyla ev sahipliği yapacak kalitede ve İstanbul'a yakışır bir merkez haline getirmeye devam edeceğiz.

    Değerli görüşlerinizin film kadar sinema tesislerine de verdiğiniz önem sebebi ile yapıcı temellere dayandığına inanıyor, fırsatınız olması halinde !f İstanbul festivalimiz sırasında AFM Fitaş Sinemaları'mızda sizlerle bir araya gelebilmeyi diliyoruz.

    Bundan sonra tesislerimizle ilgili değerli görüşlerinizi öncelikle bizlerle paylaşmanızı rica ediyor ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuyla ilgili olarak sizleri en hızlı şekilde bilgilendirmekten mutluluk duyacağımızı paylaşmak istiyoruz."

    Saygılarımızla,

    Fatoş Kızıltaş

    Genel Müdür

    AFM Sinemaları

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top