Hesabım
    Almanya Aşka Tutuldu

    Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya ve Danimarka' da gösterimde ilk 4 günde 20 bin izleyiciye ulaştı.<br />

    Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, başrollerini ise Tolga Sayışman ile Fahriye Evcen’in birlikte paylaştığı 'Aşk Tutulması' filminin Almanya galaları Köln Cinedom Sineması ve Hamburg UCI Smart City'de Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği desteğiyle gerçekleştirildi.

    Murat Şeker’in yönettiği 'Aşk Tutulması'?nın Almanya'da ki ilk galası'Köln Cinedome? sinemasında Murat Şeker’in yanı sıra Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi ve Ali Erkazan katılımıyla sinemaseverlerle buluştu ve halkın büyük beğenisini kazandı.

    FC Köln takım kaptanı Ümit Özat ve eski Fenerbahçeli Tuncay da galaya katılarak filmi izledi. Film sonunda oyuncu Erkazan tarafından sahneye davet edilen Özat, filmi çok beğendiğini belirterek, 'herkesin sevgilisinin ve eşinin kıymetini iyi bilmesi gerektiğini' söyledi.

    ?AŞK TUTULMASI??nın ikinci galası ise ?Hamburg Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği?’nin organizasyonuyla ?Hamburg UCI Smart City? sinemasında yapıldı. Filmin galasına, Hamburg Başkonsolos Yardımcısı Canan Ünal, Hamburg Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ile yönetim kurulu üyeleri, Hamburg Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Akar, Hamburg Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Lütfü Kortağ da katıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top